3D Scanning

For at lave en ny porcelænskrone til en tand, er det vigtigt at have en præcis kopi af tanden, der skal have lavet en krone. 3D-digital scanning danner en 100 % naturtro kopi af tanden. Jo mere præcis kopien er, des bedre passer kronen. På klinikken bruger vi Cadent Itero 3D scanner, som optisk opmåler tanden ved hjælp af laser via et scanner-håndstykke.

Scanningen gemmes digitalt og kan efterfølgende ses på skærmen. Se hvordan på deres hjemmeside eller videoen herunder (engelsk).

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores patienter fremtidens tandpleje allerede nu, og vi stræber efter hele tiden at forbedre de teknikker vi bruger, for at gøre livet lettere og bedre for vores patienter.

Selve scanningen er behagelig. Særligt for dem, der før har haft store problemer med normale gummiaftryk, er 3D- scanning en befrielse. Det er også slut med at tage aftryk om.

Vores 3D-model sendes til et dentallaboratorium, der ud fra modellen fremstiller en ny tand. Med scannerens præcision, giver vi vores patienter en porcelænskrone, som er individuelt tilpasset af vores dygtige tandtekniker, så resultatet er en smuk og naturtro tand. Dette letter behandlingen både for tandlægen og patienten og giver en bedre holdbarhed af den nye tand.