Implantater, nye tænder og faste proteser

Et implantat er en lille skrue, der erstatter tandroden. Implantater er lavet af metallet titanium, som er et vævsvenligt metal, så knoglen kan vokse fast til implantatet og fæstne det.

Implantater kan erstatte en eller flere tænder, der er mistet, som vist på tegningerne.

Er man tandløs i en hel kæbe findes der flere forskellige muligheder, alt efter forholdene i munden. Der kan laves en fast broløsning med porcelæns-tænder eller der kan fremstilles en speciel protese, der sidder fast på to eller flere implantater.

Den sidstnævnte løsning er også særdeles velegnet til folk, der har proteser i forvejen, som typisk kan gå løs, trykke eller genere. Her giver implantater en super tyggeevne og bedre komfort og livskvalitet i hverdagen.

Lyngetand har valgt at bruge kvalitets-implantater fra Straumann, som i over 30 år har leveret forskning og videnskabelig dokumentation inden for tand-implantater. Det er schweizisk kvalitet og Straumann-implantater har en meget høj succesrate. Der er indsat mere end tre millioner implantater på verdensplan. Straumann giver livstidsgaranti på selve implantatskruen. http://www.straumann.dk/dk-index/patients.htm

Lyngetand laver kvalitetssikring af alle implantaters stabilitet/knogleforankring før de tages i brug ved hjælp af Osstell magnet resonans målesystem, der måler Implant Stability Quotient (ISQ) se http://www.osstell.com

 

Smil naturligt igen med tænder der sidder fast