Patienterne siger om LyngeTand

                      

Hvad blev Mette behandlet for?

Blegning af tænder

 

Hvad synes Mette var godt ved behandlingen?

Jeg har fået hvidtet tænder hos jeres tandplejer. Jeg er så fornøjet som den lille stær. Fra at have et tandsæt der medførte at jeg blot smilede og ikke grinede, er det nu jeg griner. Jeg blev guidet stille og roligt undervejs og følte mig ganske tryg i behagelige rammer. Jeg bor i omegn af Lynge og er sikker på at når dette spredes i Lynge by og omegn valfarter man til Lyngetand for at få tænderne bleget.

Undervejs guidede tandplejeren mig i hvordan jeg forebygger paradentose og hvorfor brugen af tandtråd er så vigtig hver dag. Alt i alt en god oplevelse, hvor jeg ønsker at komme igen

 

Hvad synes Mette kunne have været blevet gjort bedre under behandlingen?

Ingenting

 

Andre kommentarer Mette havde

I alle blade ser jeg efterhånden kendte og ukendte personer med HVIDE eller hvidere tænder, så jeg tænkte hvorfor ikke mig. Jeg ville kun have det lavet hos erfarne tandlæger og plejere der ved hvad det indebærer. Det eneste dårlige ved det er nul kaffe i 36 timer!

   

                                                                                                                                                                                                                     Mette Juhl

                    


Hvad blev Jytte behandlet for?

Paradentose smerter generelt Fast implantatbro overkæben i stedet for aftagelig protese. Efter i mange år at have lidt af en nærmest konstant tandpine, måtte jeg se i øjnene at nu gik den ikke længere med de meget dårlige tænder jeg havde.

 

Hvad synes Jytte var godt ved behandlingen?

Omhyggeligheden kendte ingen grænser, og det er jeg i dag taknemmelig for.

 

Hvad synes Jytte kunne have været blevet gjort bedre under behandlingen?

Ingenting

 

Andre kommentarer patienten måtte have?

Gode råd var nok lidt dyre. Jeg kunne vælge den traditionelle metode og få en protese eller hvad? Ja var der andet, for det vidste jeg jo ikke så meget om. Efter mange snakke med og god vejledning af Jan Girotti, blev vi enige om implantater, da tanken om en klaprende protese og en kunstig gane i den grad bød mig imod og var direkte en ubehagelig tanke. Implantater hvad er så det, spurgte jeg mig selv, da jeg fik dette præsenteret som en behandlingsform?? Da jeg er meget spørgelysten, fik jeg forklaret hele forløbet meget grundigt og fandt at en behandling med implantater var det rigtige for mig.  Det er en af de gode ting, jeg har gjort for mig selv, og det er jeg glad for i dag. Det var en dyr fornøjelse, men det var det værd. Hele forløbet varede længere end jeg havde forestillet mig. Fra juni 2009 til marts 2010. I Efter behandlingen har der været lidt tandkødsproblemer men de er også løst ved den dygtige tandplejer, der også er på stedet. Jeg kommer stadig på klinikken til almindelig behandling og nyder godt af omsorgen og venligheden og dygtigheden.

 

Jytte Lemke


Hvad blev Peter behandlet for?

Paradentose og løse tænder med så omfattende betændelse at tænderne var løse og for nogle år siden måtte fjernes og erstattes af 5 implantater i overmunden.

 

Hvad synes Peter var godt ved behandlingen?

Under hele forløbet fik jeg en god vejledning og en helt igennem professionel behandling, og vi opnåede det resultat, vi ønskede Hvis der opstod problemer, fik jeg en venlig og omgående service af tandlægen og det øvrige personale, så jeg kan kun give dem alle mine bedste anbefalinger – at få standset paradentosen i at udvikle dig

 

Hvad synes Peter kunne have været blevet gjort bedre under behandlingen

Ingenting

 

Hvad synes Peter om klinikken generelt efter ombygningen?

Fine omgivelser men for få mandeblade – ønsker Illustreret Videnskab

 

Andre kommentarer Peter havde

Selvom jeg bor i Frederiksværk på 12. år, har jeg bibeholdt tandlægerne i Lynge, da jeg altid har fået en god og professionel behandling. Implantaterne fungerer fuldstændig som mine egne tænder, og jeg tænker til dagligt ikke over, at det ikke er mine egne, og jeg tygger i alt, hvad jeg også ville tygge i med mine egne tænder. Det eneste man skal passe på, er karameller, men det skal man jo også med egne tænder med plomber.

Peter Schandorff


Hvad blev Teit behandlet for?

Æstetisk rekonstruktion, fordi mine tænder var slidt op.

 

Hvad synes Teit var godt ved behandlingen?

Jeg har fået nogle flotte tænder. Der var en kort tilvænningsperiode da min tandstilling blev ændret fra underbid til overbid.

 

Hvad synes Teit kunne være gjort bedre under behandlingen?

Ingenting det kørte meget godt og som Jan lovede i forhold til tidsplanen.

 

Hvad synes Teit om klinikken generelt efter flytning?

Flot og pænt, men selve klinikkerne ligner de andre.

 

Teit Guldberg Jensen


Hvad blev Ruth behandlet for?

Fast keramikbro i undermunden og implantatprotese med tryklåse i overmunden.

 

Hvad synes Ruth var godt ved behandlingen?

Jeg har været i gang med en stor behandling, og fik undervejs svar på alle relevante spørgsmål om alt hvad, der skulle laves inden det blev gjort. Behandlingens pris blev holdt under det beløb, jeg blev lovet. Dyrt? Uddannelse er dyr nu til dags og tandlæger kan mere og mere…

Jeg var glad for at blive bedøvet ved hver behandling, da jeg havde meget ondt. Jeg er tilfreds med det endelige behandlingsresultat. Jeg var glad for at behandlingstiderne blev tilpasset min hverdag og så de passede med mine bustider.

 

Hvad synes Ruth kunne være bedre under behandlingen?

Jeg tror ikke der er noget I kunne have gjort bedre. Det betød meget for mig at få at vide, hvad der skulle gøres og dette gjorde I undervejs.

 

Hvad synes Ruth om klinikken efter flytning/udbygning?

Det vil jeg helst ikke svare på hehe. Jeg er meget konservativ og bryder mig ikke om ændringer.

 

Andre kommentarer Ruth havde?

Min tandlæge gennem 35 år, som jeg var meget glad for, gik på pension for nogle år siden. Jeg beholdt hans efterfølger, selvom jeg havde hørt meget dårligt om ham – det har jeg ALDRIG fortrudt.

 

Ruth Margrethe Petersen