Tandpleje og tandlæge

BEHANDLINGER

Lyngetand er en moderne klinik, indrettet med den nyeste teknologi. Vores personale er veluddannet og motiveret.  Du får behandlinger baseret på de mest moderne metoder og under konstant kvalitetssikring. Du får en god og personlig service til en fair pris.

Laser i tandplejen

Laseren giver et mere skånsomt behandlingsforløb og anvendes effektivt ved mange af vores behandlinger.

Smertefri bedøvelse

Også på bedøvelses-området vinder moderne teknologi frem. Nu kan du få bedøvet en tand helt uden ubehag.

Tandkødsbetændelse

Betændelse i tandkødet opstår relativt hurtigt, hvis din daglige mundhygiejne ikke er helt optimal, og der derved samler sig belægninger med bakterier (plak) på tænderne langs tandkødskanten.

Paradentose

Paradentose udvikler sig oftest uden, at du bemærker det, da denne sygdom sjældent giver symptomer før den knogle tænderne sidder fast i er nedbrudt i omfattende grad.

Implantater

Et implantat er en lille skrue, der erstatter tandroden. Implantater er lavet af metallet titanium, som er et vævsvenligt metal, så knoglen kan vokse fast til implantatet og fæstne det.

Det perfekte bid

Tandlæger har i mange år ønsket sig et redskab til at se, hvad der forgår inde i patientens mund når der tygges. Nu kan det lade sig gøre med T-Scan®.

3D scanning

For at lave en ny porcelænskrone til en tand, er det vigtigt at have en præcis kopi af tanden, der skal have lavet en krone.